Ik doe mee met Green Voice!

Laat jouw stem horen en schrijf je in voor Green Voice! Green Voice is dé online community die bewuste en groene consumenten 4x per jaar een podium geeft om hun mening te delen over duurzaam en gezondheidsonderwerpen. Je stem vertegenwoordigen wij richting de overheid, media en voedselproducenten! Green Voice is dé stem van de bewuste consument.Green Voice

Wat houdt Green Voice in?

In september 2016 is Questionmark gestart met een community die een stem geeft aan consumenten die het belangrijk vinden dat hun voedsel met respect voor mens, milieu en dier wordt geproduceerd. Mensen die graag zelf bepalen wat goed is voor hen en de wereld om hen heen, dus die net als Questionmark vinden dat zij toegang moeten hebben tot alle relevante informatie over hun voedsel en hoe dit geproduceerd wordt.

Onder de naam ‘Green Voice’ vraagt Questionmark deze groep mensen ca. vier keer per jaar om hun mening over diverse duurzaamheidsonderwerpen. Voorbeelden van vragen zijn:

  • welke informatie mis je om goede keuzes te kunnen maken?
  • welke merken vind jij dat het goed doen?
  • welke productgroep of welk onderdeel van bijvoorbeeld mensenrechten of keurmerken verdient meer aandacht van Questionmark, bedrijven of de media?

Wil je meedoen en jouw stem laten horen? Leuk, we hebben je er heel graag bij! Je kunt je hierboven aanmelden of direct deelnemen als je de pop-up krijgt bij een bezoek aan de Questionmark website (na het invullen van de vragenlijst kan je je inschrijven)

Deelname aan Green Voice is anoniem en natuurlijk helemaal vrijblijvend. Aan- en afmelden kan op ieder moment. De antwoorden op de vragen worden opgeteld en voor de groep als geheel geïnterpreteerd. Persoonlijke of individuele informatie wordt op geen enkele manier gedeeld met derden. 

Benieuwd naar Green Voice?

Voor meer informatie over Green Voice en haar onderzoeken, klik hier.

Hé! Wat is 'duurzaam' voor jou?
Wil je ons helpen?