Bedrijven

QM intelligence

Stichting Questionmark is er voor consumenten, maatschappelijke organisaties en bedrijven. Om bedrijven, retailers en andere organisaties op maat te kunnen bedienen in de verduurzaming van hun productieproces heeft Questionmark een not-for-profit BV opgericht, QM intelligence BV met een maatschappelijke missie. QM intelligence is volledig eigendom van Stichting Questionmark. Zij ontwikkelt en levert diensten aan bedrijven, maatschappelijke organisaties, kennisinstituten en overheden. QM intelligence biedt tools en data aan voor:

  1. foodbedrijven en retailers om hun producten te verduurzamen
  2. retailers om de beste producten te kunnen kiezen om te promoten in hun winkels,
  3. non-profits om hun campagnes te onderbouwen,
  4. kennisinstituten om onderzoek te doen en
  5. overheden ter onderbouwing van hun beleid.

QM Dashboard

QM Dashboard: Bekijk zelf hoe uw product scoort op duurzaamheid.

closeup display

  • QM Dashboard biedt u direct toegang tot duurzaamheidsinformatie over uw producten en ingrediënten. In een oogopslag ziet u het verbeterpotentieel van uw product op milieu, mensenrechten, dierenwelzijn en gezondheid. U kunt zien welke alternatieve ingrediënten op de Nederlandse markt gebruikt worden en wat hun impact is op duurzaamheid. In een benchmark per productcategorie ziet u hoe uw producten scoren ten opzichte van uw concurrenten. Uw kunt de eigenschappen van het product, zoals deze in onze database staan aanpassen.
  • Analyses en rapporten op maat van producten en productgroepen van uw keuze.
  • Vriend worden van Questionmark. Als bedrijf kunt u laten zien dat u achter de missie van Questionmark staat door ‘Vriend te worden’

Meer weten over QM intelligence en haar producten en diensten?

Direct contact opnemen kan ook via 020 -893 2075 of stuur een email naar info@qmintelligence.com

Hé! Wat is 'duurzaam' voor jou?
Wil je ons helpen?